Lid worden

Kom eens kijken bij de Maasgroep

Ben je benieuwd of de Maasgroep wat voor jou is, of voor uw kind? Iedereen kan een paar weken meedoen om te kijken hoe het is. We moeten natuurlijk wel plaats hebben. Gebruik de knop hieronder om een afspraak te maken. Wij nemen binnen een paar dagen contact op. Kom dan een kwartiertje voor de opkomst begint, dan is er nog even tijd voor een korte uitleg.

Gewoon langskomen op zaterdag kan natuurlijk ook.  Er is natuurlijk een kans dat we net die dag ergens anders zijn of op een andere tijd beginnen.
Wachtlijst

We hebben de laatste jaren een goed gevulde vereniging. Er is voor kinderen van 7 of 8 jaar oud meestal wel plaats. Maar er is voor oudere kinderen regelmatig geen plek over. Het is mogelijk op een wachtlijst te komen maar we zullen eerlijk zijn: we kunnen niet goed aangeven hoe lang het dan gaat duren. Er kunnen bijvoorbeeld broertjes of zusjes zijn die voorrang krijgen, of andere veranderingen.

Iedere situatie is anders dus contact opnemen is altijd nuttig. En er zijn natuurlijk veel meer Scoutinggroepen dan de Maasgroep! Er zijn veel alternatieven binnen een paar kilometer afstand. Op de website van Scouting Nederland zit een handige zoekfunctie.


Aanmelden

Is er ruimte, heb je het een paar weken meegemaakt en vind je het leuk? Dan is het tijd om echt lid te worden. We schrijven je in in de Scouting administratie en je wordt geinstalleerd (link). En vóór de installatie moet je natuurlijk zorgen (met je ouders) dat je je uniform gekocht hebt! Vanaf dat moment begint de contributie. Je vind op de documenten-pagina een overzicht van de overige kosten die komen kijken bij het lidmaatschap.

Je kunt je hier aanmelden om lid te worden: