Sponsors

Om goed te blijven draaien en de contributie toegankelijk te houden is de Maasgroep af en toe afhankelijk van sponsors. Allereerst zijn er natuurlijk de Gemeente Rotterdam en onze gewaardeerde Vrienden van de Maasgroep die ons jaarlijks bijstaan.

Wij bedanken de volgende eenmalige sponsors die ons hebben geholpen toekomstambities te realiseren of grote problemen weg te nemen:Stichting bevordering van Volkskracht steunde ons met €10.000,= voor de realisatie van de upgrade van het Kraaiennest.


Thermatras voor het inmeten, fabriceren en plaatsen van een moderne uitlaat isolatie in onze Avontuur en daarvoor geen rekening te sturen, zonder dat we daarom vroegen, om Scouting te steunen


De G. Ph. Verhagen-Stichting steunde ons met een bijdrage van €2500,= voor ons Kraaiennest


Een aantal ouders en oudleden die ons Kraaiennest ondersteunden met in totaal €6100,= door middel van een fiscaal aftrekbare gift.
Vele mensen rondom de Maasgroep die onder andere via Steunscouting gezamenlijk €2818,= bijdroegen voor de zonnepanelen op het Kraaiennest


De Rabobank Rotterdam steunde ons met een bijdrage van €1000,= voor ons Kraaiennest


Stichting Boschuysen steunde de renovatie van het Kraaiennest met €3500,=


Stichting Job Dura Fonds steunde de renovatie van het Kraaiennest met €5000,=Blokland Non Ferro stuurde ons een factuur van €0,= voor een reparatie aan de oliekoeler van onze Avontuur terwijl we gewoon een prijs overeengekomen waren.