De gebouwen

 

Voor de diverse speltakken hebben we om het spel van Scouting te spelen diverse gebouwen tot onze beschikking. Hierin kunnen we bij slecht weer binnen activiteiten doen. Tevens worden ze gebruikt als instructie lokalen of als ruimtes om onderhoud te plegen. Ook onze spullen slaan we hier in op.

 

Welpen/Bever lokaalHierboven staat ons Welpen/bever lokaal, het 'Wolvennest' geheten, afgebeeld. De naam van dit gebouw komt nog uit de tijd dat we bij de Maasgroep alleen maar welpen hadden en nog geen bevers. Bij de oprichting van onze bevergroep is besloten de orginele naam te behouden. Het gebouw zelf dateerd uit 2003. En is gemaakt van hout met een steenslag beplating, waar-door het zoveel mogelijk onderhouds vrij is.

 

Verkenners LokaalHierboven staat het verkenners lokaal, het 'Ravennest' geheten, afgebeeld. Dit gebouw is gebouwd in 2003. En is van hout gemaakt met een steenslag beplating.

 

De 'oude nieuwbouw'Hierboven staat ons hoofdgebouw, het 'Kraaiennest' geheten, afgebeeld. Dit gebouw wordt binnen de groep nog steeds de 'nieuwbouw' genoemd. Dit ondanks het feit dat we in 2003 een nieuw welpen/bever lokaal en een nieuwe verkenners lokaal hebben neergezet. Bovendien dateert het gebouw al weer uit 1984. Het gebouw herbergt op de begane grond een boten loods, een werkhok, een toiletgroep en diverse kasten voor het opslaan van spullen. Op de eerste verdieping vinden we het matrozen lokaal, het stam lokaal en het leidinghok.

 

Vind ons ook op :

Bezoek ons op Facebook